Programma

Klik hier om het komende voetbalprogramma te bekijken.

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2019

vindt plaats op 15 en 16 juniKlik hier voor meer informatie.

Sponsors

Klik hier om alle sponsoren te bekijken! En klik hier voor de sponsorcatalogus.

Trainingsschema

is hier terug te vinden (versie 6 november 2018).

Vriendenloterij

i.v.m. 75 jaar jubileum. Meer info.

Actueel nieuws

 • CONTRIBUTIE SEIZOEN 2018-2019

  De tweede helft van het seizoen 2018-2019 is alweer van start gegaan. Conform de beslissing tijdens de ALV eind 2017 zullen de contributies met €1,50 per maand (in totaal €18 op jaarbasis) aangepast worden, vooral als gevolg van de modernisering, verbetering en uitbreiding van het sportpark in Heugem.
  1) €185 voor senioren en O19 spelers/speelsters (A-junioren)
  2) €155 voor jeugd O17 t/m O8 (B t/m F)
  3) €114 voor de O7 (mini pupillen)
  LET OP: de tweede contributie inning zal EIND MAART 2019 plaatsvinden!!!

 • VERSTERKING JEUGDKADER RKHSV

  Voor het seizoen 2018-2019 zijn we voor de jeugdafdeling op zoek naar versterking van het huidig kader, zowel prestatief als recreatief. Heb je doordeweeks en op zaterdag nog een paar uurtjes vrij en zou je onze jeugdleden (structureel) willen begeleiden en verder willen helpen in hun voetbalontwikkeling meld je dan nu aan als jeugdleider/trainer. Opleidingen hiertoe horen tot de mogelijkheden. Wil je meer weten neem dan contact op met Lou Beckers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ralph Mak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 • LID WORDEN VAN RKHSV? DAT KAN!

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag lid worden van de voetbalclub RKHSV? Klik dan hier voor meer informatie!

 • WIJZIGINGEN DOORGEVEN

  Steeds vaker blijkt dat wijzigingen in adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen of bankrekeningnummers niet of erg laat worden doorgegeven. Bij deze het verzoek dit soort wijzigingen doorgaans binnen 2 weken door te geven aan Ralph Mak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • GEEN LID MEER VAN RKHSV? MELD JE TIJDIG AF!!!

  Steeds vaker blijkt het afmelden als lid van RKHSV niet of erg laat gebeurt. Gevolg kan zijn dat dan onterecht de contributie wordt ingehouden! De geldende stelregel is dat als je op 1 juli als RKHSV lid ingeschreven staat, je de contributie moet betalen voor het navolgende najaar. En sta je op 1 januari ingeschreven als RKHSV lid, dan wordt in het navolgende voorjaar de contributie ingehouden. Graag hier aandacht voor!

 • SPONSORACTIE VOOR RKHSV LEDEN BIJ SPORTDOMEIN

  Interesse voor fitnessen met korting, en meteen RKHSV steunen? Klik hier voor meer informatie!

 • HANDIGE LINKS NAAR KNVB INSTRUCTIEFILMPJES

  Het nieuwe pupillenvoetbal vanaf seizoen 2017-2018 (O8 en O9): Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelersopgave: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF spelerspascontrole: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

  mDWF wedstrijdverloop: Klik hier voor een instructiefilmpje van de KNVB!

 • SPELREGELBEWIJS SPELERS GEBOREN IN 2001

  De 2e jaars O17 (B) junioren van dit lopend seizoen (geboortejaar 2001) moeten het spelregelbewijs voor aanvang van de eerste wedstrijd van seizoen 2018-2019 gehaald hebben. Indien zij dan het spelregelbewijs nog niet behaald hebben en toch gaan spelen komt er een melding via het digitaal wedstrijd formulier binnen. Na 7 meldingen (en dus 7 wedstrijden zonder spelregelbewijs) zal de speler niet meer speelgerechtigd zijn. Kortom, het is zaak dit spelregelbewijs tijdig te halen! RKHSV zal hen vanaf de winterstop hierbij ondersteunen en waar mogelijk helpen.

 • RKHSV BESTUUR vanaf EIND 2016

  Een fotolijst van het RKHSV bestuur (eind 2016) kan hier bekeken worden.

VRIENDENLOTERIJ

op .

Beste ouders, leden van RKHSV,

RKHSV en de Vriendenloterij slaan de handen in elkaar.

Vanaf het seizoen 2018-2019, mede door het 75 jarig bestaan in 2019, is RKHSV benoemd tot goed doel bij de Vriendenloterij, “Maatschappelijk Partner Eredivisie”.

Los van de vele prijzen die de Vriendenloterij maandelijks uitkeert (grote geldprijzen, auto’s, reizen en duizenden kleinere prijzen) ontvangt RKHSV een maandelijkse bijdrage van maar liefst 50% van alle loten die meespelen en RKHSV hebben aangemerkt als goed doel. Door 1 jaar mee te spelen steunt u onze vereniging met maar liefst € 94,50 (14 trekkingen à € 13,50 per keer).

Uw mobiele telefoonnummer is uw lotnummer en afschrijving vindt maandelijks automatisch plaats.

Wilt u RKHSV via de Vriendenloterij steunen, schrijf dan voor 8 december 2018 met behulp van dit inschrijfformulier in en stuur het formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dinsdag 11 december 2018 en donderdag 13 december 2018 wordt u door een RKHSV jubileum bel team tussen 18.30 uur en 21.30 uur telefonisch benaderd om de inschrijving definitief te bevestigen.

Speelt u al mee met de Vriendenloterij en wilt u RKHSV alsnog als goed doel benoemen dan kan dat door contact op te nemen met de ledenservice 0900 – 30 1400 (ma t/m vrij tussen 10.00 uur en 21.00 uur). Voor u wellicht een kleine moeite, voor RKHSV een wereld van verschil.

RKHSV streeft naar een deelname van 75 loten, dus 1 lot per jubileumjaar.

RKHSV hoopt op deze wijze, met dank aan u en de Vriendenloterij, een financiële basis te leggen om zo ook in de toekomst op ons nieuwe sportcomplex de RKHSV kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

 

Met vriendelijke sportgroet,

namens het RKHSV bestuur,

Jef van Thiel - voorzitter